Curs ToT Educația ghidată de cai – noiembrie 2022

Educația ghidată de cai este probabil cel mai potrivit tip de învățare experiențială în context de echipă/ grup (de companie, dar chiar și familial) sau individual. De ce? Pentru că implică emoțiile, credințele, sufletul participanților, nu numai intelectul lor, declanșând astfel învățarea/creșterea interioară accelerată.

Dragi colegi Traineri și/sau Coachi care activați în domeniul dezvoltării personale și de echipă, aveți acum ocazia să adaugați la portofoliul vostru activitățile de acest tip, oferind astfel clienților voștri perspective noi de raportare la sine și la cei din jur. Iar voi câștigați un diferențiator important pe o piață aglomerată de oferte.

Pentru voi, cei care vreți să adăugați educația ghidată de cai în portofoliul vostru de soluții, am creat un curs care sintetizează experiențele Horse Touch cu echipe internaționale și naționale.

Am distilat esența și am organizat-o în 4 zile de curs, pline de activități practice – pentru că nu e suficient să știi.

Ce oferim:
– unicul curs din Romania care adresează primii pași în lumea co-facilitării alături de cai.
– o completare a curriculei internaționale de educație ghidată de cai.
– un curs adaptat la realitățile pieței din România luând în considerare lucrul cu echipe Internaționale.

Ce altceva trebuie să știi:
– este nevoie să te simti in largul tău lângă cai
– nu este nevoie de experiența de echitație  (iți va fi oricum utilă dacă o ai)
– experiența anterioară de training/coaching in house sau ca profesionist independent este obligatorie

Aștept cu multă curiozitate să descopăr cine vor fi participanții de la ediția din noiembrie 2022, pentru că știu că într-un fel sau altul, ei/ele ne vor fi parteneri de drum în universul educației ghidate de cai.

Vă promit o experiență plină de bucurie!

Descrierea detaliată a cursului este aici:

Curs: Bazele Educației Ghidate de Cai