Universul în rolul său de co-trainer

Dacă îi faci loc, Universul se va manifesta în moduri foarte frumoase.

In ultimul Team-building Horse Touch, am introdus un element de creativitate inspirat din cărțile lui Eduard De Bono. In debrieful de la finalul fiecărei activități, numită de noi ”trimestru de business” am adăugat o serie de întrebări care urmau sa fie adresate în mod aleatoriu. Orice asemănare cu viața reală, este o asemănare cu viața reală!

Am personalizat Team-building ul plecând de la nevoia Clientului de a reaminti echipei că întotdeauna există alternative .

Fiecare din cele două sub-echipe a primit un același set de 14 întrebări, și pe măsură ce ei au înaintat în activități, fiecare a extras 2 sau 3 întrebări. Odată extrase din set, întrebările erau puse deoparte.

 

La finalul activității cu numărul 4, subsemnata în rol de facilitator, am cerut fiecarei sub-echipe să extragă o singură întrebare.

Am verbalizat și  ”Cum ar fi dacă Universul va decide să fie una și aceeași întrebare pentru ambele grupe!”

Și Universul a decis exact asta.

Am pentru voi 2 întrebări:

  1. Din punct de vedere statistic, care era probabilitatea ca acest lucru să se întâmple? (a noua extragere să fie aceeași întrebare)
  2. Daca voi ați fi Clientul, ce întrebare v-ar fi plăcut sa fie această ultimă întrebare, pentru ca întreaga voastră echipa sa răspundă?

 

Vă rog răspundeți la oricare din aceste două întrebări folosind spațiul de mai jos dedicat comentariilor.